Dirty South (Dragan Roganovic), srpski DJ/producent, rođen je 1978. godine u Beogradu. Kada je Dejan napunio 13 godina njegova obitelj se preselila u Australiju, točnije u Melbourne. Za njegov najveći uspijeh se smatra singl “Let it Go” koja je izdata od strane izdavačke kuće Axton koju poseduje DJ/producent Axwell.

Njihova dalnja bliska suradnja izbacila je Dejana u sam vrh DJ scene. U posljednje vrijeme Dirty South sve više surađuje sa top DJ-evima. Ta suradnja je rezultirala nekim ostvarenjima poput: “Open your heart” u suradnji sa Axwell-om, zatim “How soon is now” sa David Guettom i Sebastian Ingrosso-om.

Njegova karijera DJ je tekla usporedno sa karijerom producenta. Poslije osvajanja nagrade za najboljeg producenta u Australiji 2007. godine, prelazi preko “bare” i počinje nastupati na najvećim dance festivalima kao što su: Global Gathering, Creamfields, Ministry of sound, Ultra Music Festival… Danas nastupa po najpoznatijim klubovima Ibize i New York-a.

Tekst: G.K.

Izvor teksta: zzzurka.com

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO