sam0505

Dolazak jednog od najjačih svjetskih glazbenih brendova Defected u Zagreb izazvao je veliko zanimanje kako hrvatske, tako i glazbene javnosti u zemljama regije. Popularna britanska DJ-ica Sam Divine novo je ime na line up-u zagrebačkog eventa koji će se po prvi puta održati u petak, 5. svibnja u Marquee @ The Garden Brewery.

 
Sam Divine poznato je lice svjetskih klubova i festivala. Njena suradnja s brendom Defected započela je 2009. godine. Interes za glazbu razvila je radeći u prodavaonici ploča u kojima je svakodnevno provodila sate nakon završetka radnog vremena. Na putovanjima je obišla cijelu Europu, kao i Brazil, Čile, Japan i Dominikansku Republiku. Godinama je rezident na Ibizi, a nastupala je na Festivalima kao što su We Are FSTVL (UK), Pacha festival (Nizozemska) i drugi. Bez sumnje jedna od najpopularnijih i najstrastvenijih DJ-ica današnjice. Njezini setovi prožeti deep, vocal i Balearic soundom u klubu Ushuaia na Ibizi postali su viralni. Uz uspješnu DJ karijeru, Sam je ambasadorica brojnih kampanja u istraživanju raka dojke te osvještavanju ove bolesti kod žena diljem svijeta.

Uz Sam Divine, na Defected Zagreb koji organiziraju The Garden Family i Dobar House, nastupe su ranije potvrdili DJ-i Darius Syrossian te Prunk, a tu su i domaće snage Elena Mikac i Tom Bug.

Defected Records je nezavisna britanska izdavačka kuća specijalizirana za house glazbu. Pod njihovom su etiketom izdani brojni kompilacijski albumi, imaju poznatu radijsku emisiju, a diljem svijeta organiziraju nezaboravne glazbene događaje. U njihovom su portofoliu brojni izvođači nagrađeni Grammyem. Njihov rad prati više od osam milijuna obožavatelja iz cijelog svijeta. Prvi zagrebački događaj velika je reklama kako za sam Grad, tako i za Hrvatsku kao omiljenu glazbenu destinaciju.

Ulaznice za Defected Zagreb možete kupiti u sustavu Entrio.hr / https://www.entrio.hr/en/event/defected-zagreb-13409

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO