terminal1807

Hrvatska je od ovog ljeta novi domaćin poznatom britanskom techno festivalu Terminal V Croatia. Ovaj festival upravo je osvojio nagradu za najbolji britanski festival za 2023. godinu prema magazinu DJ MAG. Velika je ovo vijest za hrvatski turizam s obzirom da ovaj Festival godinama okuplja i do 40 tisuća posjetitelja. The Garden Resort postaje Blissful Garden Resort u Tisnom domaćin je peterodnevnom spektaklu koji se održava od 18. do 22. srpnja. U samom srcu turističke sezone na nekoliko će pozornica, na jednoj od najljepših festivalskih oaza tik uz more, nastupiti; Klangkuenstler, Mall Grab, AZYR, Charlie Sparks, MRD, SNTS, Funk Assault, Horsegiirl, Dyen, KI/KI, Adiel, Hannah Laing, Kobosil, Kettama i drugi.

Ovaj glazbeni mega spektakl održat će se na četiri velike pozornice na otvorenom poput kultne Barbarella's, koja prema popularnom DJ MAG-u drži svoje mjesto najboljima u svijetu, izoliranoj pozornici Olive Grove, epskoj Main Stage i izvanrednoj Beach Stage. Svaka pozornica imat će jedinstveni dizajn i vrhunski zvuk, jamčeći tako raznolike glazbene doživljaje od kojih je svaki poseban.

U pet festivalskih dana posjetitelji će uživati u izoliranom prirodnom okruženju gdje ples traje i pod suncem i pod zvijezdama, sudjelovati u adrenalinskim vodenim sportovima, uživati u boat partijima te posjetiti nezaboravne after partije u kasnim noćnim satima. Trenuci odmora od vrhunskih partija rezervirani su pak za opuštanje u prirodi, okruženi bogatom ponudom lokalne hrane i kulture.

Spremni ste za novu glazbenu pustolovinu? Oni koji svoje ulaznice osiguraju u pretprodaji ulaze u nagradnu igru gdje će najsretniji osvojiti odmor iz snova! Očekuju ih četiri ulaznice za cjelodnevne partije, smještaj za četvero ljudi na pet noći, transfer s aerodroma do lokacije za četiri osobe te četiri after party i boat party ulaznice.

Ne propustite priliku biti dio najuzbudljivijeg glazbenog događaja sezone i osigurajte svoje ulaznice već sada na www.terminalvcroatia.com.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO