jewerly0212231

U Rijeci, u Marti Retail Parku, danas je svečano otvoren Jewelry Shop "Collectiv", novo odredište ljubitelja unikatnog nakita i estetike riječkog branda. Ovo događanje, okupilo je brojna poznata lica lokalne scene te predstavilo jedinstvenu kolekciju nakita inspiriranu nautičkim i morskim motivima.

Brand "Collectiv," koji već ponosno korača modnim svijetom više od 20 godina, do sada je bio prisutan kroz svoje partnere diljem Hrvatske i Slovenije. Otvorenjem vlastitog maloprodajnog dućana u Marti Centru, "Collectiv" se sada predstavlja kupcima kao destinacija gdje se ljubav prema lokalnoj proizvodnji spaja s ručno izrađenim komadima nakita.

Marina Čar, vlasnica novootvorenog dućana Collectiv naglašava da svaki komad iz kolekcije "Collectiv" nosi pečat ručnog rada i pažljivo izrađenih detalja. Inspiriran nautičkim i morskim motivima, nakit odiše elegancijom i jedinstvenošću, pričajući priče koje sežu duboko u riječku tradiciju. Ovo je prilika za kupce da istraže bogatstvo lokalne proizvodnje i podrže autentičnost riječkog branda.

Na sam dan otvorenja, posjetitelje je očekivalo više od same kolekcije. Brojna iznenađenja, pokloni, foto kutak te prilika za druženje uz predivan nakit bili su samo dio doživljaja koji je "Collectiv" pripremio za svoje goste. Svojim prisustvom podržala su nas i brojna poznata lica naše lokalne scene, što je dodatno obogatilo ovaj poseban trenutak. Između ostalih posjetili su nas i Marija Mažar, vlasnica portala Stilueta, Maja Uremović, urednica magazina Extravagant, Neno Pavinčić, voditelj, te poznate riječke influencerice - Vanna Planinac, Marlene Moschella, Petra Šutej, Natalija Mihaljević, Mia Uzelac, Ester Gallo, Lorena Širola, Bojana sa IG profila bokylicious.

Otvorenje Jewelry Shopa "Collectiv" označava novu eru u poslovanju branda, naglašavajući predanost lokalnoj proizvodnji i ručnom radu. Pozivamo sve ljubitelje unikatnog nakita da nas posjete i dožive ljepotu "Collectiv" kolekcije koja svaki komad nosi s ponosom i ljubavlju.

O "Collectiv": "Collectiv" je riječki brand nakita prisutan na tržištu više od 20 godina. Fokusiran na ručnu izradu, lokalnu proizvodnju te inspiraciju nautičkim i morskim motivima, "Collectiv" je sinonim za eleganciju, jedinstvenost i ljubav prema detaljima.

Tekst: Press
Fotografije: PR

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO