rijeka2006241

Prošlog tjedna, Korzo u Rijeci ponovno je bio središte modne scene, unatoč visokim temperaturama koje su se popele na nevjerojatnih 36 stupnjeva celzijusa. Rijeka, poznata po svojoj bogatoj povijesti i kulturnoj raznolikosti, još jednom je dokazala da su moda i stil sastavni dijelovi njenog identiteta, bez obzira na vremenske uvjete.

Jedan od najistaknutijih trendova prošlotjednog Street Style-a bili su sunčane naočale i šeširi. Šetači su pokazali da je moguće izgledati elegantno i zaštititi se od sunca istovremeno. Veliki šeširi s širokim obodom, slamnati i platneni, bili su savršeni dodatak za vruće ljetne dane. Sunčane naočale različitih oblika i boja, od klasičnih aviatora do modernih oversized modela, dodale su notu sofisticiranosti svakom outfitu.

S obzirom na visoke temperature, mnogi su se odlučili za laganu odjeću od prirodnih materijala poput pamuka i lana. Lepršave haljine, široke hlače i lagane košulje dominirale su Korzom. Ove tkanine omogućavaju koži da diše, što je ključno za udobnost tijekom vrućih ljetnih dana. Boje su bile uglavnom svijetle, s naglaskom na bijelu, bež, pastelne tonove i cvjetne uzorke, što je dodatno pridonijelo osjećaju svježine.

Kada je riječ o obući, sandale i espadrile su bili neizostavni. Ravne sandale, često ukrašene remenčićima i perlama, te udobne espadrile savršeno su se uklopile u opušteni ljetni stil. Osim što su praktične i udobne, ove vrste obuće također omogućuju stopalima da dišu, što je iznimno važno za očuvanje zdravlja stopala tijekom ljetnih mjeseci.

Modni dodaci također su igrali važnu ulogu. Torbe od prirodnih materijala, poput rafije i jute, bile su popularan izbor, dok su veći komadi nakita, uključujući ogrlice i narukvice od perlica i prirodnog kamena, dodavali osobni pečat svakom izgledu. Ovi dodaci su ne samo estetski privlačni, već i praktični, jer omogućuju nošenje svih potrebnih sitnica tijekom šetnje gradom.

Unatoč visokim temperaturama, prošlotjedni Street Style na Korzu pokazao je da ljubitelji mode znaju kako ostati stylish i cool. Kroz kombinaciju praktičnih i elegantnih modnih komada, Riječani su još jednom dokazali da moda nije samo odjeća, već i način izražavanja osobnosti i stila. Korzo je i dalje ostalo mjesto gdje se moda susreće s gradskom vibrom, stvarajući jedinstvenu atmosferu koja privlači mnogobrojne šetače i zaljubljenike u modni svijet.

Tekst: N.B.
Fotografije: Miro Balov

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO