grazia1206241

Savršena prilika za elegantan predah usred radnog tjedna, zbila se jučer u idiličnom okruženju Riverside Gardena, gdje je u duhu talijanske tradicije i ljubavi prema mantri “dolce far niente”, Grazia organizirala poseban Summer party. U kolaboraciji s Leilou, brendom poznate domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović, party je okupio brojne zaljubljenike u modu, dobru zabavu i poznati koncept življenja ''La Dolce Vita''.

U dobroj atmosferi, za koju je bio zadužen Damir Kedžo, kojem su se na pozornici priključile i kolegice Stefany Žužić i Natalie Balmix, te uz zvuke DJ-ice Ree, uz pratnju saksofonistice Lane Škrgatić, uživali su Aleksandra Dojčinović, Branka Krstulović, Ana Begić Tahiri, Ana Radišić, Ante Vrban, Antonija Stupar Jurkin, Asim Ugljen, Daria Lorenci Flatz, Jana Dužanec, Filip Rudan, Iris Androšević Pinjuh, Katarina Baban, Lana Klingor Mihić, Marija Jerneić, Alen Bičević, Matea Ibanez, Mia Kovačić, Minea, Miach, Miran Kurspahić, Mirjana Mikulec, Mirna Maras, Nesrin Sanad, Pedro Soltz, Sara Renar i mnogi drugi.

Svi prisutni, kući su otišli s Grazia summer torbom, koja je rezultat suradnje s brendom Lei Lou. Nova Lei Lou x Grazia ljetna torba kombinira klasiku, eleganciju i praktičnost, čineći je idealnim dodatkom za plažu i grad. Torba je prostrana i osmišljena kako bi zadovoljila sve dnevne potrebe, od jutra do večeri.

Na eventu, torba je ''testirana'' i napunjena raznim novitetima partnera eventa, idealnima za ljeto, te podijeljena uzvanicima, a više o njoj možete saznati na portalu Grazia.

Tekst: Press
Fotografije: Petra Ria i Luka Cerovina

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO