kostrena0103

Dolaskom ljepših i toplijih dana dolazi i vrijeme za vježbanje na otvorenom. Tim vodećeg hrvatskog sportsko - edukativnog projekta Aktivna Hrvatska, zajedno s Turističkom zajednicom općine Kostrena, poziva na trening u Kostreni u nedjelju, 19. ožujka u 11 sati u uvali Žurkovo.

Za trening se potrebno prijaviti na www.aktivnahrvatska.hr

„Pozivamo sve građane Kostrene da nam se pridruže u jednosatnom treningu na kojem ćemo naučiti i savladati nove vježbe. Njima ćemo pripremiti tijelo za treniranje na otvorenom. Ovo je idealna prilika da zimu ispratimo vježbanjem!" - izjavila je trenerica Lukrecija Dragić.

Trening će voditi tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, a program Renata Sopek. Aktivna Hrvatska i u jedanaestoj se sezoni održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora. Glavni stručni partner projekta je Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Partner projekta je Podravka koja kontinuirano ulaže u unapređenje i razvoj nutritivno adekvatnih proizvoda koji potiču zdravu, uravnoteženu i održivu prehranu naših potrošača. Hidraciju za vježbače osigurava Jana kao idealan saveznik za prirodno osvježenje uz trening. Partneri projekta su INA - čista snaga, Mentalni trening, Definicija Hrane i Falkensteiner Resort Punta Skala.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO