Jedinstveni doživljaj u hrvatskoj! Chef Deni Srdoč predstavlja projekt „Chef's Table at Pier“. Signature kokteli, premium šampanjci, šest sljedova pripremljenih pred gostima i vrhunska vina očekuju vas na doku plaže Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa hotela u zalazak sunca! Poznavatelji vrhunskih vina i ljubitelji izvanrednih jela svakog drugog četvrtka u mjesecu imat će priliku uživati u nadasve jedinstvenom događaju. „Chef's Table at Pier“ prvi je kulinarski događaj ove vrste u hrvatskoj. Na elegantnom bijelom doku okruženom morem, pogleda na otvorenu pučinu i Učku, goste će dočekati kuhinja i stol okružen zvijezdanim nebom. Prva večera iz serijala održat će se već u četvrtak 28. srpnja.
Večeru započinjemo koktelom dobrodšlice na spektakularnoj terasi Nebo Lounge bara uz pogled na Kvarner i zalazak sunca koji oduzima dah. Potom silazimo na Hilton privatnu plažu gdje chef Srdoč kuha za samo četrnaest gostiju - ekskluzivnu večeru u šest sljedova popraćenu vrhunskim svjetskim vinima koja će za goste odabrati prvi sommelier Neba Tomislav Mikinac. A kako bi potaknuli sva osjetila, uz umirujuće zvuke valova večeru će obogatiti vrhunska glazba. Bogatu vinsku listu parirat će raskošna jela koja je osmislio Chef Deni Srdoč. Sastojci organskog uzgoja i lokalnog porijekla osnova su njegovih recepata i zasigurno oduševiti goste kroz jedinstvene teksture i okuse. Meni od šest sljedova sadrži najbolje namirnice koje hrvatska nudi.
Iduća večera održat će se 11. kolovoza i uz Denija kuhat će gošća iznenađenja, pobjednica Celebrity Masterchefa hrvatska - Lana Klingor!
Cijena večere „Chef's Table at Pier“ iznosi 250 eura po osobi.
Rezervirati možete na:
Osigurajte si mjesto za najtraženijim stolom u regiji!
Tekst / Fotografije: Press