krk3005

Da je život na otoku nerijetko grub i da mnogo toga nedostaje, nije novost. Ali ne treba sve biti tako i upravo zato se Medicinsko-biokemijski laboratorij Krk odlučio olakšati život građanima otoka. Naime, od sada na ovom mjestu možete svakim radnim danom napraviti alergo test, test intolerancije na hranu, tumorske markere, markere hepatitisa, hormone, pregledati zdravlje štitnjače i prostate, izvaditi krvnu grupu i Rh faktor, vitamine i minerale.

Alergo 295 test je najsuvremeniji test u dijagnostici alergijskih bolesti. Iz jednog postupka vađenja krvi možete dobiti potpunu kvalitativnu i kvantitativnu sliku svojih alergena, a sve to bez da prekidate terapiju ili budete natašte. Osim toga, Alergo 295 ima i tu prednost što se može provoditi u akutnoj fazi, reakcija se odvija na tijelu, a pogodan je i za bebe. Ovo je najširi panel dostupan u Hrvatskoj.

U laboratoriju su dostupna čak četiri alergo panela: pedijatrijski, nutritivni, prošireni inhalacijski te osnovni inhalacijski panel. U Medicinsko-biokemijskom laboratoriju Krk možete svakim radnim danom napraviti i test intolerancije na hranu. Na raspolaganju vam stoji vegetarijanski panel, test intolerancije na hranu - testiranje na 220, 125 ili 93 namirnice.

Sve usluge moguće je dogovoriti svaki radni dan od 07:00-15:00 sati. Sve se dogovara telefonski na broj 051 221 956.

Medicinsko-biokemijski laboratorij Krk nalazi se u sklopu Doma zdravlja Krk, u Vinogradskoj 2B, a voditeljica laboratorija Gorana Bonifačić, mag.med.biochem. ističe kako je laboratorij Ugovorni partner sa HZZO-om.

Tekst: Press
Fotografija: Medicinsko biokemijski laboratorij Krk

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO