modus1805241

Na jednom od najljepših zagrebačkih krovova sa spektakularnim pogledom na Zagreb onom na 21 katu hotela Zonar Zagreb, održan je prvi glazbeni spektakl Modus. Ovo više osjetilno putovanje spajajući vrhunsku elektronsku glazbu i neobične lokacije, doživljaj glazbene avanture u Hrvatskoj podiže na novu razinu. Prvi, rasprodani događaj privukao je oko 250 gostiju koji su uživali u deep, afro, organic i melodic house glazbi.

Nastupili su Đivo Bjelančić (Dyook), Elmar Žerić (El Maar), Ervin Bešić (Fynolla) i Marko Blažević (Blouge). Ovi talentirani DJ-evi i producenti već su ostvarili značajne uspjehe. Dyook je 2022. godine, bio jedan od pobjednika remiks natjecanja za hit pjesmu "Buggin'" od Hot Since 82. El Maar je već 4. godinu rezident DJ u jednom od najboljih klubova na svijetu prema cijenjenom časopisu DJ Mag, a njegovu Pjesmu "Temptation" podržali su Rufus Du Sol. Fynolla je kroz 2023. godinu imao brojna izdanja, kao što su “Higher” i “The Destination” te kolaboraciju “New Horizon”, u suradnji sa Dyookom i El Maarom. Blouge je mladi DJ i producent u usponu, koji je nedavno objavio svoju prvu pjesmu “Roots” na “The First Call” izdavačkoj kući. Njegove setove ste dosad mogli čuti u Ro&Do baru, kao i na prvom Modus eventu.

Modus je pokrenuo mladi tim iz nezadovoljstva postojećom glazbenom scenom i želje za stvaranjem događaja koja publici pruža odmak od konvencionalnog, stvaranje nečeg jedinstvenog i uzbudljivog. Inspiracija za naziv Modus proizašla je iz latinske riječi koja znači "način", predstavlja filozofiju koja se sastoji od četiri različita modusa: modus essendi (način postojanja), modus operandi (način djelovanja), modus vivendi (način življenja) i modus intelligendi (način razumijevanja). Upravo sve ovo predstavlja Modus istovremeno pružajući publici priliku da iskusi elektronsku glazbu na novim i neobičnim lokacijama.

S prvim događajem na krovu Zonara, Modus je pokazao da je itekako moguće stvoriti ekskluzivne, sofisticirane i nezaboravne glazbene događaje koji će privući pažnju i najzahtjevnijih ljubitelja glazbe.

U sljedećem Modusu možete uživati već ove subote, 22. lipnja od 17 sati u The Swanky Baru u centru Zagreba, mjestu koje odiše zelenilom i nudi atmosferu koja će vas odvesti na neki šumoviti otok, daleko od gradske vreve. Potom slijede ljetna događanja diljem Dalmacije, nakon čega se Modus vraća u Zagreb s još nekoliko ekskluzivnih događaja do kraja godine.

Ovo uzbudljivo putovanje bez sumnje će mijenjati način na koji doživljavamo elektronsku glazbu u Hrvatskoj, a svi oni koji su spremni za nešto novo i drugačije, pozvani su da se pridruže Modusu u otkrivanju novih zvukova i lokacija.

Ulaznice za sljedeći Modus događaj mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr

Tekst: Press
Fotografije: PR

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO