karan

Pjesma 'Do zadnjeg daha' je posvećena našem najtrofejnijem sportskom kolektivu, svima onima koji su širom svijeta proslavili hrvatski vaterpolo. Prije dvanaest godina, naši su vaterpolisti osvojili zlato na prvenstvu Europe u Zagrebu, a ova pjesma je bila zvučna slika tog izvanrednog uspjeha, do tada jedinog neosvojenog prvog mjesta, nakon zlatnih medalja na Olimpijadi u Londonu i osvojenog Svjetskog prvenstva u Melbourneu, kao i mnogobrojnih drugih medalja.

"Prvenstvo Europe u vaterpolu se ove godine održava u Splitu na kojem  sudjeluju i ženske i muške reprezentacije, pa smo pjesmu Do zadnjeg daha osvježili izvedbom s izvrsnom kolegicom i mojom Splićankom Lidijom Bačić-Lille, te sjajnom klapom Sebenico. Novi aranžman i produkciju je majstorski osmislio Nikša Bratoš. Video za pjesmu "Do zadnjeg daha" je snimljen u Splitu i Šibeniku, a redatelj je pouzdani i nepresušni Željko Petreš. Zahvaljujem se muškoj i ženskoj vaterpolo reprezentaciji Hrvatske koje su sudjelovale u snimanju,svima u HVS-u, a osobito Perici Bukiću i Renatu Živkoviću.

Želimo vam uspjeh na najvećem ovogodišnjem sportskom događaju u Hrvatskoj, cijelim srcem, punom dušom i iz sveg glasa!

Za lijepu našu sad dignimo glas
Za lijepu našu sve ruke u zrak
Rame uz rame, kada se stane
Tu je pobjeda." - govori Karan.

"Jako sam sretna i ponosna što me sjajni kolega Goran Karan pozvao da s njim otpjevam himnu vaterpolo prvenstva koju je on napisao. Sve se događa u našem gradu Splitu pa to ima jos i dodatni gušt i lipotu. Pismu smo već izveli na Peristilu prilikom izvlačenja grupa, a sad ćemo ju pivati i u Spaladium areni 29.8. na otvorenju, tad ćemo izvesti i hrvatsku himnu. Jedva čekam da spojimo glasove uživo u dvorani i da slavimo pobjede naše reprezentacije." - govori Lidija Bačić.

"Zadovoljstvo nam je biti dio priče zajedno s Lidijom i Goranom, pogotovo što s ovom pjesmom šaljemo podršku našim vaterpolistima, koji su obilježili hrvatski sport i postali najtrofejnija momčad od Hrvatske samostalnosti. Radujemo se ponovnom djeljenju pozornice s Goranom Karanom i Lidijom Bačić u Spaladium areni i nadamo se da će ova pjesma zaživiti među navijačima." - kaže Branimir Bubica iz klape Sebenico.

Pjesma „Do zadnjeg daha" u izdanju izdavačke kuće Tom Tom Music, iza koje stoji poznati glazbeni producent Tomo In der Mühlen, dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

Izvor: Press

 

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO