Nova pjesma: Minea & Nika Zorjan - BIO BIO Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 11. lipnja 2022. god. u 15:38

minea1106221

 

Na ovogodišnji CMC festival stiže i neočekivana kombinacija, puna pozitivne energije. U pjesmi BIO BIO snage su udružile Minea, jedna od najsimpatičnijih i pozitivnijih pjevačica u Hrvatskoj i Nika Zorjan, slovenska zvijezda koja polako osvaja i mlađu publiku u Hrvatskoj. Obje su već nastupale na CMC Festivalu, a ovaj put se nadaju da će sa zaraznom melodijom BIO BIO zapaliti Vodice. Dan prije velike festivalske večeri stiže i videospot koji su cure snimale na Pagu.

 

"Glazbena kemija, smijeh, puno dobre energije, sve to se desilo između mene i Minee. Ja Mineu obožavam još otkad sam bila klinka. Njezine pjesme Rano, U ponoć pozvoni, Bit' će bolje, sve ih dobro znam, a naravno Rano ne smije faliti ni na jednoj fešti ni kod nas u Sloveniji. Da mi je prije par godina netko rekao da ću jednom s njom imati duet, smijala bih mu se, a evo nas sad. Jedva čekam da ljudi čuju našu pjesmu i vide naš video," kaže Nika uz izlazak pjesme.

 

Minea također ne sakriva oduševljenja uz izlazak singla i videa: "Čim sam prije par godina upoznala Niku osvojila me na prvu! Toliko je pozitivna i draga da nam je druženje na snimanju pjesme i video spota BIO BIO proteklo u neprestanom smijehu i divnoj atmosferi. Baš mi je bio gušt snimati naš duet i jako se veselim da ćemo zajedno zapjevati na pozornici CMC Festivala u Vodicama, a nadam se uskoro i nekim zajedničkim koncertima u Hrvatskoj i Sloveniji", kaže nam nasmijana Minea.

 

Pjesmu BIO BIO napisali su tandem Raay i Nenad Ninčević, a video je snimila ekipa Neo Visuals.

 

Tekst: Press
Fotografije: NEO VISUALS
Glazba: Raay
Tekst pjesme: Nenad Ninčević
Aranžman & Produkcija: RAAY MUSIC


 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.