central0706241

Prošli petak, Split je ponovno bio domaćin jednog od najuzbudljivijih plesnih događaja - Dance Affairs partyja u Central the Clubu. Central the Club, poznat po svojoj vrhunskoj atmosferi i prvoklasnoj zabavi, još jednom je opravdao svoj status kao jedno od najpopularnijih mjesta za noćni izlazak na Jadranu.

Večer je započela u velikom stilu, s DJ-evima koji su puštali najbolje hitove elektronske glazbe, od housea do techno ritmova. Klub je bio ispunjen energijom, a impresivna rasvjeta i vizualni efekti dodatno su pojačali ugođaj. Publika je bila oduševljena, a podij za ples bio je prepun od početka do kraja večeri.

Central the Club poznat je po svom modernom i sofisticiranom interijeru, a ove je večeri zasjao u punom sjaju. Publika je bila raznolika - od lokalnih ljubitelja glazbe do turista iz raznih dijelova svijeta, svi su došli s istim ciljem - uživati u vrhunskoj zabavi.

Barovi u klubu nudili su bogat izbor pića i koktela, a barmeni su se pobrinuli da svaki gost bude zadovoljan. Posebno su popularni bili kokteli Central the Cluba, koji su savršeno odgovarali uz plesnu atmosferu.

Posjetitelji su bili oduševljeni organizacijom i programom večeri. Mnogi su istaknuli kako je Dance Affairs party bio jedan od najboljih događaja kojem su prisustvovali ove godine. Komentari poput "nevjerojatna energija", "fantastična glazba" i "nezaboravna noć" samo su neki od mnogih pozitivnih dojmova koje su posjetitelji podijelili na društvenim mrežama.

Dance Affairs party u Central the Clubu još je jednom dokazao zašto je ovo mjesto neizostavna destinacija za sve ljubitelje dobre glazbe i vrhunske zabave u Splitu. Organizatori su postavili visoke standarde, a posjetitelji jedva čekaju sljedeći događaj.

Ako ste propustili ovu spektakularnu večer, ne brinite - Central the Club priprema još mnogo nezaboravnih partyja ovog ljeta. Pratite njihove najave i budite dio sljedeće velike zabave!

Tekst: P.A.
Fotografije: Luka Kivela

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO