vanilla3105241

Prošli petak, Vanilla Club Split bio je domaćin nezaboravnog partyja pod nazivom "Friday Sessions". Ova prestižna splitska lokacija još jednom je dokazala zašto je među omiljenim noćnim odredištima za sve ljubitelje vrhunske zabave, dobre glazbe i izvrsne atmosfere.

Kao i uvijek, Vanilla Club se pobrinuo za vrhunski ugođaj. Ambijent je bio posebno uređen za ovu prigodu, s modernim svjetlosnim efektima i dekoracijama koje su dodatno naglašavale glamuroznost prostora. Klub je bio ispunjen do posljednjeg mjesta, a gosti su uživali u svakom trenutku, plešući i družeći se do ranih jutarnjih sati.

Glazbeni program bio je na visokom nivou, zahvaljujući talentiranim DJ-evima koji su se pobrinuli da plesni podij bude stalno pun.

Vanilla Club je ponudio bogat izbor pića i koktela, pripremljenih od strane vrsnih barmena. Posjetitelji su mogli uživati u širokoj paleti alkoholnih i bezalkoholnih pića, a posebna pažnja posvećena je i premium koktelima koji su bili hit večeri.

"Friday Sessions" u Vanilla Clubu Split pokazao se kao pun pogodak za sve ljubitelje dobre zabave i vrhunske glazbe. Ovaj party je još jednom potvrdio da je Vanilla Club jedno od najboljih mjesta za noćni provod u Splitu. Ako ste propustili ovaj događaj, svakako pratite najave za buduće evente u Vanilla Clubu jer ovakva noć se ne propušta dvaput!

Bez sumnje, "Friday Sessions" je bio večer za pamćenje, a svi koji su prisustvovali, nosit će sa sobom uspomene na još jednu fantastičnu noć u srcu Splita.

Tekst: P.A.
Fotografije: Antonio Mirko Macan

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO