arena0904231

Dražen Zečić, večeras je pred punom varaždinskom Arenom, još jednom opravdao epitet ''kralja zabave''. Jedan od naših najtraženijih i najtiražnijih pjevača i autora zabavne glazbe održao je veliki i dugoočekivani uskršnji koncert pred Varaždincima i njihovim gostima, koji su, za ovu priliku, došli iz mnogih okolnih mjesta.

Ususret samom koncertu, Zečić je najavio da ove večeri ''neće gledati na sat, već će koncert trajati onoliko koliko to publika bude željela'', a upravo tako je i bilo. Pripremio je repertoar koji se, uz nekoliko pjesama s posljednjeg albuma 'Srce moje iz bitaka sto', sastojao i od mnogih starih pjesama poput 'Ima li nade za nas', 'Niko nema dva života', 'Boem u duši' te 'Pokidat ću lance sve', koje su, očekivano, atmosferu dovele do vrhunca.

Veliki hitovi i poseban odnos s publikom razlozi su zbog kojih karijera Dražena Zečića traje više od tri desetljeća, ali i dobitna kombinacija zbog koje će ga i mnoge prisutne generacije Varaždinaca pamtiti do neke sljedeće prilike.

Tekst: Press
Fotografije: Dario Horvat

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO