severina1002231

Do zadnjeg mjesta ispunjena Arena Varaždin dočekala je Severinu nakon točno 10 godina, koliko je prošlo od zadnjeg njezinog varaždinskog koncerta, u sklopu tadašnje velike regionalne turneje 'Dobrodošao u klub'. ''Ovo će biti dobra noć, predosjećam'', stihovi su s kojima je Severina izašla pred prepunu Arenu, zajedno s proširenim glazbenim orkestrom. Naime, posebno za ovu prigodu, Severina je svoj band proširila s gostujućim gudačima i trubačima, koji su publiku proveli kroz repertoar sastavljen od najvećih Severininih hitova, od kojih su neki sada i po prvi puta uživo izvedeni u Varaždinu.

Danima unaprijed rasprodane ulaznice, baš kao i sjajna atmosfera tijekom cijelog koncerta, bili su dovoljni dokazi koliko su se Varaždinci i njihovi gosti zaželjeli ove glazbene zvijezde.

''Varaždin, nemojte me zaboraviti!'' - poručila je Severina na samom kraju koncerta, pozdravivši publiku do nekog sljedećeg susreta, u prekrasnoj čipkastoj kreaciji, koju je posebno za ovu prigodu kreirala Matija Vuica, a koja je bila dio stylinga kojeg potpisuje Severinina stilistica Katija Šimundić. Za make up i frizuru bili su zaslužni Dajana Pajkić i Martin Posavec.

Tekst: Press
Fotografije: Matea Smolčić Senčar i Dario Horvat

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO