azura1805241

Prošle subote, Azura Club u Rijeci bio je mjesto nezaboravnog glazbenog spektakla koji će se dugo pamtiti. Popularni duo Corona & Rimski, poznati po svojim energičnim nastupima i hitovima koji osvajaju publiku diljem regije, oduševili su sve prisutne svojim performansom.

Večer je započela zagrijavanjem uz DJ-a koji je vješto miksao popularne hitove, pripremajući atmosferu za glavne zvijezde večeri. Kako je klub bio ispunjen do posljednjeg mjesta, iščekivanje među publikom bilo je gotovo opipljivo. Mladi i stari, svi su nestrpljivo čekali početak koncerta.

Kada su Corona & Rimski napokon stupili na pozornicu, dočekani su gromoglasnim aplauzom i ovacijama. Od prvih taktova njihove uvodne pjesme, bilo je jasno da će ovo biti noć za pamćenje. Njihova energija, karizma i interakcija s publikom stvorili su nezaboravnu atmosferu. Izvodili su svoje najveće hitove, a publika je s njima pjevala uglas, stvarajući nevjerojatno zajedništvo i euforiju.

Poseban trenutak večeri bio je kada su Corona & Rimski izveli nekoliko novih pjesama koje će se naći na njihovom nadolazećem albumu. Reakcija publike bila je oduševljavajuća, što je samo dodatno potvrđivalo da su njihovi novi materijali već postali favoriti među fanovima.

Azura Club, poznat po vrhunskoj produkciji i savršenom zvuku, još jednom je dokazao zašto je jedno od najpopularnijih mjesta za noćni provod u Rijeci. Svjetlosni efekti, vrhunski zvučni sustav i entuzijastična publika doprinijeli su stvaranju savršene atmosfere koja je trajala do ranih jutarnjih sati.

Posjetitelji su nakon koncerta još dugo komentirali nastup, hvaleći izvedbu i atmosferu. "Ovo je bio jedan od najboljih koncerata na kojima sam ikada bila," izjavila je jedna od posjetiteljica, dok je drugi dodao: "Corona & Rimski su jednostavno neponovljivi. Njihova energija i povezanost s publikom su nevjerojatni."

Azura Club ovim je nastupom još jednom potvrdio svoju reputaciju kao mjesto gdje se okupljaju najbolji izvođači i stvaraju nezaboravni trenuci. Večer s Coronom & Rimskim bit će dugo pamćena, a ljubitelji glazbe s nestrpljenjem će iščekivati njihov povratak u Rijeku.

Ukoliko ste propustili ovaj spektakl, ne očajavajte - sigurno je da će Azura Club i dalje dovoditi vrhunske izvođače i priređivati nezaboravne noći. A za one sretnike koji su bili prisutni, ova subota ostat će zapamćena kao večer kad su Corona & Rimski zapalili Rijeku.

Tekst: P.A.
Fotografije: Azura Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO