kancelarija0607241

Sinoć su Kancelarija Bar i Kancelarija Brunch Bar bili središte glamura i elegancije, gdje je održana spektakularna modna revija brenda Lilium by Suzana Mužić pod nazivom “Ritam ljeta”. Ova jedinstvena revija slavila je autentičnu ljepotu i raznolikost, stavljajući u prvi plan stvarne žene - prijateljice i klijentice salona, koje su zasjale na crvenom tepihu.

Večer je započela glazbenom izvedbom Ženske klape Vejanke, koja je svojim harmonijama očarala publiku i stvorila savršenu uvodnu atmosferu. Revija je bila podijeljena u nekoliko dijelova, pri čemu su Lilium kreacije bile predstavljene kroz različite segmente, savršeno dočaravajući jedan lijepi ljetni dan. Modeli su svojim šetnjama pistom prikazali raznovrsne kombinacije koje odišu ljetnom elegancijom i svježinom.

Za glazbenu podlogu cijele večeri pobrinuo se DJ Alen G., koji je svojim ritmovima dodatno podignuo atmosferu i održavao energiju na visokoj razini. Uz njegove glazbene odabire, gosti su uživali u savršenom spoju mode, glazbe i ljetnog ugođaja.

Ljubazno i profesionalno osoblje bara pobrinulo se da sve protekne u najboljem redu, a fini ljetni kokteli i vina dodatno su obogatili ovu posebnu noć. Kokteli su bili pažljivo pripremljeni kako bi upotpunili ljetni doživljaj, dok su odabrana vina zadovoljavala i najzahtjevnije ukuse. Bila je to večer prepuna stila, zabave, osvježavajućih koktela, glazbenih hitova i finih zalogaja iz Kancelarija Brunch Bara.

Kristijan Bečeić, vlasnik Kancelarije Bara i Kancelarija Brunch Bara, bio je oduševljen uspjehom događaja:

"Večeras smo svjedočili jednoj zaista posebnoj noći. Modna revija Lilium by Suzana Mužić uspjela je donijeti dašak ljeta u naš prostor i oduševiti sve prisutne. Posebno me raduje što su stvarne žene, prijateljice i klijentice salona "Lilium", bile glavne zvijezde ove revije. Njihova energija i ljepota osvijetlile su cijeli događaj. Ponosan sam na svoje osoblje koje je sve odradilo besprijekorno i na sve goste koji su s nama podijelili ovu predivnu noć. Radujemo se budućim događanjima i suradnji s brendom Lilium."

Sinoćnja modna revija "Ritam ljeta" još jednom je pokazala da Kancelarija Bar i Kancelarija Brunch Bar nisu samo mjesta za opuštanje i uživanje, već i za stvaranje nezaboravnih iskustava i slavljenje ljepote u svim njenim oblicima.

Tekst: P.A.
Fotografije: PartyHR

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO