azura1910241

Protekla subota u Azura Clubu bila je prava glazbena poslastica! U sklopu after party-ja povodom RiCON-a, kongresa u organizaciji studenata Fakulteta dentalne medicine Sveučilišta u Rijeci, atmosfera je dosegla vrhunac uz energičan nastup DIJAGNOZE BEND-a.

Dijagnoze Bend, poznat po svom rasplesanom repertoaru koji uključuje i domaće i strane hitove, zagrijao je publiku svojim zaraznim zvukom i energijom. Klub je bio ispunjen studentima, ali i ljubiteljima dobre glazbe iz cijelog grada, koji su uživali u opuštenoj atmosferi.

Azura Club još jednom je potvrdio svoj status jednog od najpopularnijih mjesta za izlazak u Rijeci, gdje se redovito organiziraju nezaboravni eventi. Smješten u srcu grada, klub je poznat po vrhunskoj atmosferi, modernom interijeru i bogatom programu koji privlači ljubitelje svih glazbenih žanrova.

Bend je izvodio sve, od popularnih domaćih pjesama do svjetskih glazbenih hitova, držeći ritam cijele noći. Publika je plesala do kasnih sati, a posebno su se istaknuli trenutci kada je cijeli klub pjevao u glas najveće hitove, stvarajući nezaboravnu energiju. After party RiCON-a u Azura Clubu bio je savršen završetak kongresa i pokazao da se znanost i zabava mogu sjajno nadopunjavati.

Atmosfera u klubu bila je na vrhuncu - posjetitelji su uživali u kombinaciji odlične glazbe, impresivnog light showa i izvrsne usluge, što je stvorilo savršeno okruženje za zabavu. Bilo da ste tražili prostor za ples, druženje s prijateljima ili jednostavno uživanje uz koktele, Azura Club je imao sve što je potrebno za vrhunski provod.

Dijagnoze Bend dodatno je začinio večer svojom nevjerojatnom energijom. Njihovi nastupi poznati su po interakciji s publikom, a ove subote nisu razočarali. Klub je bio prepun rasplesanih posjetitelja koji su uživali u hitovima, od legendarnih rock klasika do suvremenih pop pjesama, što je osiguralo da nitko ne ostane sjediti.

S obzirom na atmosferu koja je vladala cijele noći, ne čudi što je Azura Club postao omiljena destinacija za sve one koji traže nezaboravan izlazak. Ovo je događaj o kojem će se još dugo pričati, a svi koji su bili prisutni sigurno će ga pamtiti po sjajnoj atmosferi i fantastičnoj glazbi. Ako ste propustili ovu nezaboravnu večer, ne brinite - Azura Club već priprema nove događaje koji će vas oduševiti.

Za one koji žele vikend pun uzbuđenja i vrhunskog provoda, Azura Club je mjesto na kojem trebate biti!

Tekst: P.A.
Fotografije: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO