azura1410241

Prošle subote, 12. listopada 2024., Azura Club Rijeka postao je epicentar vrhunske zabave, kako za domaće ljubitelje noćnog života, tako i za goste iz regije. Otvorenje nove klupske sezone pretvorilo se u pravi spektakl, ispunivši očekivanja brojnih posjetitelja koji su nestrpljivo čekali ovaj dugo najavljivani događaj.

Večer je započela točno u 22:30 sati, a već pri samom ulazu osjetila se posebna energija. Klub je bio ispunjen do posljednjeg mjesta, a atmosfera je bila ispunjena uzbuđenjem i iščekivanjem. Glavni događaj večeri, "Club Theater Show", apsolutno je opravdao sva očekivanja. Dinamični plesni i scenski performansi u izvedbi talentiranih plesača i performera ostavili su publiku bez daha. Vizualni efekti, sinkronizirani s ritmom glazbe, pružili su nezaboravan doživljaj na najvećem plesnom podiju u Rijeci.

Za vrhunsku glazbenu podlogu večeri pobrinuo se zadarski DJ Vicente Corza, koji je svojom kombinacijom klupskih hitova držao publiku na nogama do ranih jutarnjih sati. Njegovi setovi, bogati svjetskim hitovima i energičnim ritmovima, bili su savršeni za plesnu atmosferu koja je dominirala cijelom noći.

Poseban trenutak večeri bio je nastup riječkog saksofonista Feđe Little L, čiji su zvuci saksofona savršeno komplementirali elektroničnu glazbu. Njegova izvedba unijela je dašak elegancije i sofisticiranosti u noć. No, pravi vrhunac bio je dolazak gosta iz Ljubljane, Borisa Timea, čija je izvedba na električnoj violini oduševila sve prisutne. Kombinacija elektronskih tonova s virtuoznim zvukom violine stvorila je magičnu atmosferu koja se rijetko viđa na klupskim događanjima.

VIP gosti imali su priliku uživati u ekskluzivnom Bottle Service-u, kojeg su poslužili atraktivni modeli iz inozemstva, dodajući poseban dašak luksuza ovoj noći. Glamur i vrhunska usluga stvorili su savršen ambijent za one koji su željeli nešto više od standardnog noćnog provoda.

Novi glazbeni smjer koji je Azura Club predstavio ove sezone - okrenut prema urbanom clubbingu i međunarodnim hitovima iz žanrova poput House, R&B, Clubbing AfroHouse, Hip Hop i Latina – pokazao se kao pun pogodak. Klub je još jednom dokazao da je lider u noćnom životu Rijeke, privlačeći različitu publiku željnu vrhunske glazbe i nezaboravne zabave.

Večer je prošla u znaku dobre glazbe, plesa i sjajne energije, a posjetitelji su dugo nakon završetka hvalili atmosferu i organizaciju ovog velikog događaja. Azura Club je s ovim otvorenjem podigao ljestvicu za ostatak klupske sezone, a mnogi su već počeli planirati svoje iduće posjete ovom popularnom okupljalištu.

Ako ste propustili ovaj spektakl, svakako budite uz Azura Club u narednim tjednima jer nova sezona obećava još mnoge nezaboravne večeri ispunjene odličnom glazbom, zabavom i iznenađenjima.

Vidimo se na sljedećem partyju!

Tekst: P.A.
Fotografije: PartyHR

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO