azura2109

Rijeka se sprema za najveći noćni spektakl! Subota, 21. rujna, donosi R'n'B EXCLUSIVE PARTY, događaj koji će zasigurno ostaviti nezaboravan trag u vašim uspomenama. Pridružite nam se na Azura terasi, prepoznatljivoj po nezaboravnim noćima i doživite ljetnu avanturu u svojem najboljem izdanju. Ovaj je party posljednji ples na Azura terasi ove sezone, a R'n'B EXCLUSIVE Crew pripremio je nešto spektakularno što se ne smije propustiti!

Ako mislite da ste već vidjeli sve, razmislite ponovno! R'n'B EXCLUSIVE party je poznat po podizanju standarda zabave, a ovaj događaj će nadmašiti sve vaše dosadašnje doživljaje. Pripremite se za pravi show s eksplozijom urbanih ritmova, vrhunskim izvođačima i neviđenim scenskim efektima koji će cijelu večer držati atmosferu na vrhuncu.

Sve počinje s elitnim timom R'n'B Performers, koji će izvesti plesne točke i show koji će vas ostaviti bez daha. Njihove koreografije, iznimna energija i nevjerojatna scena kreirat će nezaboravnu vizualnu predstavu. Uz njih, očekujte gostujuće modele iz ekipe R'n'B HONEYS koji će podići glamur na višu razinu.

Da bi zabava bila potpuna, za glazbeni doživljaj pobrinut će se jedan od najpoznatijih DJ-eva regionalne RnB scene - DJ SAMI iz Ljubljane. Njegova kombinacija najpopularnijih hitova R'n'B-a, Reggaetona, Afrobeat-a, Hip Hop-a i Trapa natjerat će vas da plešete cijelu noć! Očekujte remikse i originalne setove koji će vas potpuno osvojiti.

Ne radi se samo o glazbi - ovo je prava vizualna i scenska predstava! Tijekom večeri očekujte vatromet, konfete, specijalne efekte i mnoge druge iznenađenja koja će stvoriti pravo festivalsko iskustvo. Svaki trenutak bit će osmišljen da vas oduševi i dodatno rasplamsa već ionako užarenu atmosferu.

Ovaj prestižni party podržavaju svjetski poznati brendovi koji jamče samo najbolje! Belaire pjenušci, Red Bull energija i Grey Goose vodka pobrinut će se da vam pića budu na nivou svjetske klase. Uživajte u vrhunskim koktelima i pićima dok plešete pod otvorenim nebom i zvijezdama.

Ovo nije običan party - ovo je zadnji ples ljeta na Azura terasi, ikoničnoj lokaciji koja je tijekom ljeta postala sinonim za vrhunske noćne provode. Atmosfera će biti nabijena emocijama jer zatvaramo još jednu sezonu punu nezaboravnih trenutaka. Ako tražite party koji spaja ples, glazbu, scensku umjetnost i luksuz, onda je R'n'B EXCLUSIVE party pravo mjesto za vas!

Program večeri
Start: 22:00
Kraj: 05:00
Lokacija: RIVA 6 (1. kat robne kuće RI), 51000 Rijeka

Ulaz besplatan!

Da, ulaz na ovaj spektakl je potpuno besplatan! Ali ne zaboravite - broj ulaza i stolova je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme kako biste osigurali najbolju poziciju za uživanje u ovom noćnom showu.

Rezervacije stolova: 099 833 9535

Ovo je vaša prilika da doživite ljeto još jednom!

Pridružite nam se i proslavite kraj ljeta na najbolji mogući način! Očekuje vas noć koju nećete zaboraviti, uz nevjerojatne talente, ples, scenske efekte i glazbu koja će vas držati budnima do ranih jutarnjih sati.

Vidimo se na Azura terasi, gdje ljeto traje do zadnjeg plesa! CYA

Tekst: P.A.

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO