azura2408

Rijeka, grad s bogatom poviješću i živopisnim urbanim duhom, ove subote postaje epicentar vrhunske zabave koju jednostavno ne smijete propustiti. Poznati party brend R’n’B EXCLUSIVE, koji već više od 15 godina oduševljava ljubitelje urbanih ritmova, priprema nezaboravan glazbeno-plesni spektakl na jednoj od najljepših lokacija u gradu - Azura terasi, smještenoj na 1. katu robne kuće RI.

Subota, 24. kolovoza 2024., zabilježite taj datum u svojim kalendarima jer vas očekuje najurbanija zabava ovog ljeta! Sa spektakularnim pogledom na riječku luku, Azura terasa će ugostiti događaj koji će zapaliti noćni život Rijeke, a vi ste pozvani da budete dio ove jedinstvene noći.

Za nezaboravne glazbene trenutke pobrinut će se DJ Sami iz Ljubljane, poseban gost večeri, koji će svojim izborom najpopularnijih R’n’B, Hip Hop, Reggaeton, Afrobeat i Trap hitova osigurati da plesni podij bude ispunjen energijom do ranih jutarnjih sati. Večer će zagrijati DJ Shaanti iz Rijeke, koji je poznat po svom savršenom osjećaju za ritam i sposobnosti da publiku uvede u pravi plesni trans.

Uz vrhunske DJ-eve, večer će dodatno obogatiti i posebna plesno-scenska izvedba koju donose profesionalni plesači i performeri iz Rijeke, Zagreba i Beograda. Ovaj R’n’B EXCLUSIVE “SHOWCASE” obećava pravi vizualni spektakl, gdje će sinkronizirani pokreti plesača i svjetlosni efekti stvoriti atmosferu koju ćete dugo pamtiti.

Na ulazu će vas dočekati šarmantne R’n’B Honeys, modeli koji su postali zaštitno lice ovog brenda, te će osigurati da svaki gost i uzvanik osjeti dobrodošlicu i bude dio ove posebne priče.

Više od 15 godina tradicije

R’n’B EXCLUSIVE nije samo još jedan party brend; to je sinonim za vrhunsku zabavu koja je kroz godine uveseljavala tisuće fanova u gradovima diljem Europe, uključujući Zurich, Prag i Beč. Tijekom svog dugogodišnjeg postojanja, R’n’B EXCLUSIVE ugostio je brojne izvođače, DJ-eve i plesače iz regije i inozemstva, te se etablirao kao vodeće ime na sceni urbanih događanja.

Početak partyja je u 22:00 sati, a trajat će do 5:00 ujutro. Ulaz na ovaj spektakl je besplatan, stoga ne propustite priliku biti dio noći koja će se još dugo prepričavati.

INFO I REZERVACIJE STOLOVA: 099/8339535

Pridružite se nezaboravnoj zabavi ove subote, uživajte u najboljoj klupskoj glazbi, predivnom ambijentu i društvu koje voli ples i dobru atmosferu. Vidimo se na Azura terasi!

Tekst: P.A.

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO