sandy0207

Zarazan ritam, melodija i tekst koji osvajaju već na prvo slušanje, energija i spoj Maje i Sandia, strast, drama i scene koje će nasmijati zasigurno će vrlo brzo osvojiti srca publike, radijski i televizijski eter. Pjesma govori o dvoje zaljubljenih, ali zauzetih ljudi koji zajedno čine opasnu kombinaciju, a za koju su zaslužni hitmejkeri Neno Ninčević autor teksta i Miro Buljan koji potpisuje glazbu i aranžman.

Spot prati nevjerojatno putovanje kroz pet različitih vremenskih razdoblja, od baroknog sjaja, preko nostalgičnih četrdesetih i pedesetih godina, kroz uzbuđenje sadašnjosti pa sve do daleke, futurističke budućnosti. Svako razdoblje donosi jedinstvenu estetiku i atmosferu naglašavajući bezvremenost i intezitet njihove ljubavi.

Kada sam prvi put čuo pjesmu "Opasna kombincija" dogodila mi se ona poznata kemija u vidu trzanja veselih nožica, koje same od sebe love ritam, rekao je Sandi. Nakon svega nekoliko minuta shvatio sam da je pjesma idealna za duet i istog trena pomislio na Maju. Rekao sam Miri Buljanu da želim Maju i nikog drugog, ako neće Maja, otpjevati ću je sam. Hvala Bogu Maja je odmah pristala i eto nam ljetnog veselja uz opasnu kombinaciju.

Strast i dramu ovog zabranjenog odnosa, putujući kroz vrijeme pretočio je u zanimljivu i komičnu video priču poznati bosansko hercegovački režiser glazbenih spotova Haris Dubica koji kaže za samo snimanje i scenarij spota kako su vizualizirali rečenicu "Sve prolazi osim opasne kombinacije" putujući u jednom danu kroz vrijeme. Naglašava kako mu je bilo izuzetno zadovoljstvo surađivati sa Majom i Sandiem jer su se snašli u svakoj epohi i pokazali glumački talent, uz glavnog glumca u spotu Aldina Tucića Tuce koji je i profesionalni glumac, a koji im je pomogao kako se najbolje snaći u scenama. Drag projekt u kojem sam i sam uživao, pa se nadam da će se i publika toliko zabaviti sa spotom kao i mi na snimanju.

Ne propustite priliku biti dio ovog glazbenog putovanja kroz vrijeme!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO