Foto - Kvarner

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Aquarius Club Zrće - Dave Winnel - 18.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 20. srpnja 2016. god. u 17:24

 

Sezona je na Zrću počela punom parom. U Aquariusu, kao i svake pa tako i ove godine, vrućina u krvi i odlična atmosfera dolazili su do vrhunca. U sklopu klupskog programa Axtone mondays u ponedjeljak je Aquarius zapalio odlični Dave Winnel.


Opširnije...
 
Aquarius Club Zrće - Chris Brown - 14.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 15. srpnja 2016. god. u 17:37

 

Chris Brown, jedan od najpopularnijih glazbenika današnjice, unatoč orkanskoj buri zbog koje je otkazan nastup na impozantnoj pozornici na samoj plaži, nastupom u klubu Aquarius oduševio je tisuće posjetitelja #HEXAPPEAL Fresh Island festivala. Kako bi se osigurala maksimalna sigurnost svih posjetitelja festivala, koncert je bio premješten u sigurnije uvjete.


Opširnije...
 
Papaya Club Zrće - Fresh Island festival - 12.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 13. srpnja 2016. god. u 17:51

 

#HEXAPPEAL Fresh Island festival otvoren je spektakularnim nastupima Wiza Khalife i Ty Dolla $igna. Tisuće mladih posljednjih je dana pristiglo na otok Pag kako bi se zabavili na petom jubilarnom #HEXAPPEAL Fresh Island Festivalu. Festival je počeo poslijepodnevnim after beach partijima na kojima su tisuće mladih pokazali zavidno plesno i pjevačko umijeće. Pozitivna energija zavladala je plažom Zrće.


Opširnije...
 
Aquarius Zrće - Fresh Island warm up party - 10.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 13. srpnja 2016. god. u 16:53

 

Sezona je na Zrću počela punom parom. U Aquariusu, kao i svake pa tako i ove godine, vrućina u krvi i odlična atmosfera dolazili su do vrhunca. Na velikom Fresh Island warm up partyju mnogobrojna ekipa brzo je popunila plesni podij i zagrijavanje za Fresh Island festival mogao je započet.


Opširnije...
 
Aquarius Zrće - Night party - 09.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. srpnja 2016. god. u 20:54

 

Sezona je na Zrću počela punom parom. U Aquariusu, kao i svake pa tako i ove godine, vrućina u krvi i odlična atmosfera dolazili su do vrhunca. Night party je party koji svakako morate posjetiti i uvjeriti se sami što je najbolji party na Zrću.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 145

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.