Plaža Zrće - Fresh Island Festival - 12.07. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 13. srpnja 2017. god. u 20:14

fresh1207171

 

Sean Paul, jedan od najpopularnijih glazbenika današnjice stigao je na otok Pag. Njegov nastup, kao i onaj dua Rae Sremmurd, s Big Beach pozornice premješteni su u klubove Papaya i Aquarius. Sigurnost posjetitelja glavni je prioritet organizatora koji su zbog najave vrlo jakog vjetra događaj preslili na sigurnije lokacije. Sean Paul nastupit će u klubu Papapya u 01 sat dok će Rae Sremmurd nastupiti također u 01 sat u klubu Aquarius. Oba kluba svoja vrata otvaraju u 23 sata pa se svima preporučuje raniji dolazak.

 

Jučerašnji, drugi dan festivala obilježio je nastup DJ Jazzy Jeffa, zvijezde jednog od najgledanijih svjetskih serijala Princ s Bel Aira. Američki glumac i glazbenik vrhunskim je rnb glazbenim setom rasplesao tisuće posjetitelja na After Beach patiju u klubu Papapya, te izazvao pravo ludilo među brojnim obožavateljima koji su na njegov nastup stigli iz čak 61 zemlje svijeta.

 

Prekrasan sunčan dan na plaži Zrće upotpunio je party jedne od najvećih glazbenih platformi urbane glazbe Noisey u sklopu koje je u klubu Kalypso nastupio britanski legendarni dvojac Mike Skinner&Murkage.

 

Zalaskom sunca, najpoznatija hrvatska party plaža postala je središnja pozornica svjetske rnb i hip hop scene gdje su uz vrhunski popratni glazbeni program, nastupili DJ dvojac Krept&Konan te DJ Tonga.

 

Tekst: Press
Fotografije: Marko Delbello Ocepek

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.