Trsatska Gradina Rijeka - Marko Škugor - 18.08. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 19. kolovoza 2022. god. u 15:23

gradina1808221

 

Iako je do samog nastupa bilo neizvjesno hoće li Rijeka opravdati titulu „Grada koji teče“, Marko Škugor je jučer točno u 21:30 sati stao na pozornicu i zapjevao na Trsatskoj gradini. Višestruko nagrađivani vokal iza sebe ima bogato scensko iskustvo, a njegova karijera započela je u klapama, a nakon nastupa na Euroviziji, 2013. godine, kreće njegova samostalna karijera.

 

Na Trsatskoj gradini, hrvatski José Carreras, kako ga često zovu, izveo je mnoge svoje pjesme, a neke od njih su „Uvik ću te svojom zvati“, „Kap vode“, „Kontra neba ne smiš ić“, „Čuvam misto“, „Ti budi ti“, i mnoge druge. Osim svojih vlastitih pjesama, Škugor je izveo i poneku obradu, a neke od njih su „Perfect Symphony“, „Con te partiro“, „Kad mi dođeš ti“...

 

Škugoru, Kralju prvih plesova, jučer nije bio prvi nastup na najljepšoj pozornici na Kvarneru, a publika koja je ispunila cijelu Trsatsku gradinu, ovoga puta mogla je čuti i pjesme s pjevačevog novog albuma.

 

Trsatska je publika vidno uživala u nastupu, popratila svaku Škugorovu pjesmu velikim pljeskom te, zajedno s Markom, zapjevala poznate stihove.

 

Još jedan koncert, 17. izdanja manifestacije Ljeta na Gradini, ulješao je trsatsku večer. Ljeto na Gradini polako se bliži svome kraju, a sljedeći tjedan na Gradini će nastupiti sastav CUBISMO (srijeda, 24.kolovoza) dok će Ljeto zatvoriti u nedjelju (28.kolovoza) Frano Živković s koncertom „Totalno drukčiji od drugih“.

 

Tekst: Press
Fotografije: Dražen Suvić

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.